Om mig

Publicerat 2014-01-01, 12:00

Namn: Nibras Abdullah

Ålder: 20 år

Bor: Kristianstad, Skåne, Sverige, Europa

 

Min personlighet:

Med ett ovanligt förnamn som betyder "ljuset i mörkret", är jag en dagdrömmare som har stora drömmar!  

Glad, ambitiös, målmedveten, envis och ordentlig är en del av dem orden som beskriver mig som person. Jag är även en social och pratglad tjej, då jag har mycket lätt för att kommunicera med och lära känna nya människor!

Med en positiv instinkt har jag alltid varit den människan som gillar att lära sig nya saker och utvecklas, som har höga krav på sig själv, som gör sitt allra bästa, som kämpar för att lyckas och som inte ger upp. För mig är inget omöjligt!

 

Min passion för fotografering:

Jag älskar att berätta historier. Historier med minnen, känslor, ögonblick, budskap och tankar. Historier ur olika perspektiv och synvinklar. Historier i olika miljöer. Historier som är ljusa, färgstarka och naturliga!

Jag berättar inte historier genom tal och skrift, jag berättar historier genom bilder. Ja, bilder! Bilder är som ord, de kan också berätta. Och genom att gå runt med kameran i händerna och fotografera, så kan jag berätta hur mycket jag vill. Historierna tar liksom aldrig slut!

 

Förutom fotografering, så älskar jag bland annat att…

resa, skratta, uppnå mina mål, vara med om äventyr, förändra något till det bättre, upptäcka nya och spännande saker, umgås med mina vänner, känna sommarvärmen, träna, skriva, pyssla, mysa och överraska människor positivt.kommentarer:
rabab abdullah, din syster.

sommar och sol, lycka och kärlek
du är för snäll och för mycket kärlek

Datum: 2015-02-23
Rabab Abdullah,din syster

Du fotar VACKRA,FINA,HÄRLIGA bilder och du ska fortsäta. Men glöm inte att fota din BÄSTA MODEL: RABAB!

Datum: 2015-02-24
rabab abdulah

hej nibbson snälla lägg upp denna

Datum: 2016-11-01
kommentera här:

Namn:


E-mail:


Hemsida:


Kommentar: