Det är okej...

Publicerat 2014-01-27, 18:22
"Det är okej att inte hinna med allting som bör hinnas med under dagens tjogufyra timmar. För snart kommer det en dag då du är helt ledig, och kan göra precis vad du känner för utan att känna press eller någon form av stress." [källa]


» kommentera «

Om nyår och framtiden

Publicerat 2014-01-01, 14:00
En kolsvart och stjärnklar himmel som för en stund fylldes med smällande, färgglada och vackert mönstrande fyrverkerier. Och vid tolvslaget övergick vecka 52 till vecka 1, december till januari, 2013 till 2014!
 
Jag visste sedan en lång tid tillbaka att 2014 kommer bli ett händelserikt år. Därför pirrade det extra mycket i magen när jag stod ute och tittade upp mot himlen. För det är inte bara de nya målen, äventyren och utmaningarna som väntar. Det är studenten. Och det är det spännande och hemlighetsfulla livet efter studenten, som för mig är så himla stort!


» kommentera «

Kamerautrustning

Publicerat 2014-01-01, 13:00

KAMERA - Canon EOS 600D

OBJEKTIV - EF 50mm f/1.8 II

MINNESKORT - Hama SDHC High Speed Class 10 8GB

 » kommentera «

Kontakt

Publicerat 2014-01-01, 12:30
För bokning av fotografering: 
Photosbynibras@hotmail.se
 
För frågor & samarbeten: 
Nibras.blogg@hotmail.se


» kommentera «

Om mig

Publicerat 2014-01-01, 12:00

Namn: Nibras Abdullah

Ålder: 20 år

Bor: Kristianstad, Skåne, Sverige, Europa

 

Min personlighet:

Med ett ovanligt förnamn som betyder "ljuset i mörkret", är jag en dagdrömmare som har stora drömmar!  

Glad, ambitiös, målmedveten, envis och ordentlig är en del av dem orden som beskriver mig som person. Jag är även en social och pratglad tjej, då jag har mycket lätt för att kommunicera med och lära känna nya människor!

Med en positiv instinkt har jag alltid varit den människan som gillar att lära sig nya saker och utvecklas, som har höga krav på sig själv, som gör sitt allra bästa, som kämpar för att lyckas och som inte ger upp. För mig är inget omöjligt!

 

Min passion för fotografering:

Jag älskar att berätta historier. Historier med minnen, känslor, ögonblick, budskap och tankar. Historier ur olika perspektiv och synvinklar. Historier i olika miljöer. Historier som är ljusa, färgstarka och naturliga!

Jag berättar inte historier genom tal och skrift, jag berättar historier genom bilder. Ja, bilder! Bilder är som ord, de kan också berätta. Och genom att gå runt med kameran i händerna och fotografera, så kan jag berätta hur mycket jag vill. Historierna tar liksom aldrig slut!

 

Förutom fotografering, så älskar jag bland annat att…

resa, skratta, uppnå mina mål, vara med om äventyr, förändra något till det bättre, upptäcka nya och spännande saker, umgås med mina vänner, känna sommarvärmen, träna, skriva, pyssla, mysa och överraska människor positivt.» kommentera «